onze blog

Hey iedereen. Welkom op onze blog!
Hopelijk vinden jullie hem leuk !

vele groetjes,

Ella & Febe

zondag 17 april 2011

hebbe,hebbe, hebbe cd's

Hier zijn een paar superleuke cd's met topliedjes er op!
Echte must have cd's dus.

 Black Eyed Peas, The Beginning



De Black eyed peas scoren al heel lang dikke hits! En nu hebben ze weer een nieuw album uit. Op deze cd staan de hits the time of my life en just can't get enough en nog andere liedjes natuurlijk.


Adele, 21



Met rolling in the deep was het direct raak in België. De Britse zangeres (met zoooo een mooie stem) heeft nu ook een cd uit. De mooie liedjes rolling in the deep, someone like you (dat liedje heeft Kato van idool ook eens gezongen) en set fire to the rain mogen natuurlijk niet ontbreken op haar nieuwe album.


Bruno Mars, Doo-wops and hooligans



Bruno Mars zijn liedjes zijn allemaal echt top! Als er een liedje van hem op de radio speelt zing ik altijd mee ! Behalve bij just the way you are, dat liedje vond ik zo mooi dat ik er super veel naar geluisterd heb. Met gevolg ik het kotsbeu ben! Ok, maar nu over de cd. De hits just the way you are en grenade staan er op en nog talloze (tot nu toe) onbekende nummers.


Britney Spears, Femme Fatale



Eindelijk heeft Britney een nieuwe cd uit!!! Na haar donkere periode (je weet wel, toen ze haar had kaal geschoren) is de zangeres eindelijk weer happy. En dat viert ze met een nieuw album. Jeeeej!!! Op dit album staan leuke liedjes, zoals hold it against me, til the world ends (dat trouwens door Ke$ha is geschreven) en nog veel meer liedjes.

Avril Lavigne, Goodbye lullaby



Avril doet het al van haar 17 ongeveer goed in de muziek en dat doet ze nog steeds. What the hell staat nu al een aantal weken in de hitlijsten. Mooie liedjes op dit album zijn: what the hell, wish you were here en stop standing here.

Dit waren een aantal super leuke cd's. Misschien zit er een shop tip voor jou bij?!

1 opmerking:

  1. Avril lavigne x3
    check mijn site over haar ; http://avrillavignex3.webs.com/
    zeker eens kijken ;d

    BeantwoordenVerwijderen