onze blog

Hey iedereen. Welkom op onze blog!
Hopelijk vinden jullie hem leuk !

vele groetjes,

Ella & Febe

zaterdag 16 april 2011

(liefdes) roddels

de titel zegt het al dit zijn een paar roddels van deze week.
Voor de duidelijkheid het zijn roddels, niet allemaal geloven dus.

zijn Ashlee Simpson en Pete Wentz weer samen ???
                                            
Amper een kleine 2 maanden geleden vroeg ze nog de scheiding aan,
en nu zijn ze samen hand in hand gespot. Love is in the air ????


Liam Hemsworth en Miley Cyrus terug een koppel ???

Dankzij mama en papa Cyrus, die elkaar vergeven hebben en terug een koppel zijn, is Miley ook beginnen denken. Ze geeft haar ex toch nog een kans, dat zeggen de vrienden van Miley toch. Miley ontkende dit ook niet ze zei dat geen vrijgezel meer en dat ze houd van Australische jongens. Ze zei ook dat op tournee gaat in Australië en niet alleen zal gaan. Toch verdacht...

Hilary duff zwanger ???
met haar man Mike
Ofwel is Hilary Duff veel verdikt of wel is de ster zwanger. Dat is toch de roddel die nu de ronde gaat. Hilary is al een hele tijd samen met haar man Mike en trouwde er in augustus 2010 mee. De zangeres/actrice/auteur heeft dit nieuws nog niet bevestigt. Dit zelfde gerucht deed wel al eens de ronde in januari, toen reageerde hilary een beetje boos : ' Het is niet waar. Wow, wat een manier om wakker te worden: te weten komen dat je zwanger bent. Het is gewoon een gerucht, jongens ! Toch bedankt voor alle wensen !


Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar ???

Dat beweren toch vrienden van de 2 twiligt sterren. Kristen en Robert zouden een pauze hebben ingelast omdat ze het te druk hebben. Robert moest zijn nieuwe film ' Watter for Elephants' promoten, waardoor ze elkaar amper zagen. Enkel nog op de set van twiligt. Toch spijtig, ze passen zo goed bij elkaar !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten